HOE IS DAANDIMPLE ONTSTAAN?

Welkom en leuk dat je deze pagina bezoekt! Mijn naam is Danielle. Ik word vaak ‘Daan’ genoemd. Maar mijn achternaam is niet Dimple. Het begon ermee dat ik na 12 jaar in het middelbaar onderwijs te hebben gewerkt, besloot een nieuw vak te leren.

Creatief bezig zijn vind ik heerlijk! En door een particuliere opleiding af te ronden kon ik met adobe creatieve programma’s werken. Nu kon ik ook digitaal aan de slag! Ik begon met het ontwerpen van geboortekaartjes en gaandeweg merkte ik dat ik graag een link wilde creëren met interieur styling. Vervolgens begon ik posters te ontwerpen. Ik gaf ze de naam: ‘REMINDER ARTPRINTS’.

Een verhaal in beeld en een goede herinnering om balans en vreugde in het leven na te streven. Om vanuit die flow iets voor anderen te kunnen betekenen.

Ik werd blij van dit nieuwe toekomstbeeld. In het Engels betekent dimple: ‘een kuiltje in de wang bij het lachen’. En zo is “DaanDimple’ artistieke diensten ontstaan.

Ik woon in het praktische en gezellige Purmerend met mijn man, twee kinderen en kat. Op instagram plaats ik regelmatig foto’s van ons interieur. Ik hou van schoonheid, compositie, kleur en creatieve inspiratie. En dát is op dit platform genoeg te vinden. Allemaal interieur liefhebbers met passie voor wonen. Omdat ik ook geïnteresseerd ben in filosofie, boeddhisme en persoonlijke ontwikkeling zie je deze onderwerpen regelmatig terug in mijn ontwerpen.

In het begin van 2020 is het idee ontstaan om mijn vaardigheden en kennis als voormalig docent in te zetten voor anderen. In de vorm van creatieve workshops. Ook hier streef ik ernaar om persoonlijke en onderscheidende ideeën te presenteren.