retroprints

Creatief met retro prints

Creatief herinneringen vastleggen

In deze blogpost een creatief project (in samenwerking met Fotofabriek). Ik heb hier voor het eerst met een black bullet journal gewerkt. En de retro prints van Fotofabriek gebruikt. Je kan via deze website allerlei vormen van foto’s afdrukken of een fotoboek maken.  Voor de retro prints maakte ik gebruik van gezinsfoto’s van de afgelopen vakantieperiode.

Om ze te ontwerpen, startte ik eerst met het inladen van de foto’s. Het viel mij op dat de foto’s snel laden in het ontwerp programma van de fotofabriek.

Daarna zag ik leuke decoraties die je toe kan voegen. Verschillende soorten illustraties, zwarte doodles en mijn favoriet: waterverf druppels.
Helaas kon ik de tool waarin ik de foto’s zwart wit of sepia kon maken niet vinden. Dat was namelijk mijn oorspronkelijke plan. Zwart wit foto’s gebruiken in mijn nieuwe black journal! Bij nader inzien zijn gekleurde ook erg mooi.

Black journal ideeën

De retroprints kwamen per post en er zitten acht stuks in elk setje. Ik kon direct beginnen met plakken, tekenen en knutselen!
Voor het eerst gebruikte ik dus een zwart bullet jounal van Sakura. En wat is dát gaaf! De retro prints spatten van het papier. En met witte en gekleurde gel pennen kun je fijn tekenen op het zwarte papier. De stickers zijn van creachick.
black bulletjournal daandimple

Een bullet journal bijhouden, helpt om geluksmomenten vast te leggen. En te verankeren in je hersenen.

black journal_daandimple

Inspiratie voor een dagje weg in Noord Holland

De foto’s die ik gebruikt hebt voor dit project zijn gemaakt op ‘nieuw ontdekte plekken’ in de buurt. Door het vakantie vieren in eigen land hebben we flink wat nieuwe inspiratie opgedoken op het internet. En dit waren volgens ons de toppers:
♥      Varen in een fluisterbootje (de Rijp)
♥      Het speelschip (Schoorl)
♥      Midgetgolf in het Amstelpark (Amsterdam)
♥      Amsterdamse waterleidingduinen
jongenskamer_idee
Meer

Creatief met retro prints

Creatief met retro prints Creatief herinneringen vastleggen In deze blogpost een creatief project (in samenwerking met Fotofabriek). Ik heb hier voor het eerst

Favoriete film 2020 (netflix)

Favoriete film 2020 (netflix) A Star is Born Hoe het merk 'lady Gaga' haar songs aan de man brengt, vind ik geweldig. Een

Meer Berichten Laden

COLLECTIES

Artprint thema’s

Het boeddhisme, filosofie en persoonlijke ontwikkeling als mens inspireert Daan.

De eerste ARTPRINTS voor het interieur zijn in 2017 ontworpen.

‘Wabi sabi’

Wabi sabi heeft niks te maken met een duur interieur. Een interieur verpakt in een “alles klopt plaatje”. Wel gaat het over het oude kastje van oma, het persoonlijke kunstwerk aan de muur en een verweerde bloempot. Het is het verlangen naar bescheidenheid. Én het omarmen van imperfecties en de schoonheid erin ontdekken. Een eenvoudig leven, minimalisme en het besef dat de tijd voorbij gaat. Dit zijn fotoprints.

‘Silence’

Als je stil bent, merk je meer op. Zitten, ademhalen en in het moment zijn.

Deze prints kunnen bijvoorbeeld ook het interieur van een meditatieruimte verrijken. Dit zijn prints met quotes of mixed media.

‘Grow’

Deze prints gaan over geboren worden, transformatie en belangrijke waarden en eigenschappen. Hier gebruikt ze vaak dieren en aquarel voor. Eerst schildert ze het ontwerp, om ze in te scannen en te bewerken in photoshop of illustrator.