Loading...
Sneeuwuil 2018-04-10T12:44:09+00:00

Project Description

Sneeuwuil

Deze uil woont in Artis. Ze keek mij recht aan met haar brutale, doordringende en wijze blik. Tenminste dat zag ik. Welke gedachten roept ze bij jou op? En hoe ver kun je kijken? Dit beeld heb ik gevangen in een ballon. Een teken van plezier en luchtigheid. Want uiteindelijk hebben we onze gecreëerde interpretaties niet echt nodig. Liefde wel!

MATEN

A3
A4

CATEGORIE

Wabi Sabi

MATERIAAL

300 gr. mat papier

BESTEL

“Uilen hebben een rond, afgeplat gezicht met grote naar voren gerichte ogen die vast in de schedel staan. Om in diverse richtingen te kunnen kijken moet een uil dus steeds de kop draaien, wat ze dan ook zeer goed kunnen.”

WIKIPEDIA

Over mijn werk

Daan gebruikt photoshop om artistieke ontwerpen te maken. Beeldbewerking gebruikt ze zodanig dat verschillende foto’s bij elkaar een herinnering oproepen. In 2017 zijn de eerste ARTPRINTS voor in het interieur ontworpen.

COLLECTIE WABI SABI

Wabi sabi heeft niks te maken met een duur interieur. Een interieur verpakt in een “alles klopt plaatje”. Wel gaat het over het oude kastje van oma, het persoonlijke kunstwerk aan de muur en die verweerde bloempot. Het is het verlangen naar bescheidenheid. Een eenvoudig leven in het besef dat de tijd voorbij gaat. Schoonheid zien in het onvolmaakte. Hier is de eerste collectie op geïnspireerd.

 

Recent Posts