Loading...
Sneeuwuil2018-09-04T10:35:35+00:00

Project Description

Sneeuwuil

Deze uil woont in Artis. Ze keek mij recht aan met haar brutale, doordringende en wijze blik. Tenminste dat zag ik. Welke gedachten krijg jij bij het zien van dit mooie schepsel? Het bewerkte beeld heb ik gevangen in een ballon. Een ballon als symbool van plezier en luchtigheid. Want uiteindelijk hebben wij onze gecreëerde interpretaties niet echt nodig. Liefde daarentegen wel!

MATEN

A3
A4

CATEGORIE

Wabi Sabi

MATERIAAL

300 gr. mat papier

BESTEL

“Uilen hebben een rond, afgeplat gezicht met grote naar voren gerichte ogen die vast in de schedel staan. Om in diverse richtingen te kunnen kijken moet een uil dus steeds de kop draaien, wat ze dan ook zeer goed kunnen.”

WIKIPEDIA

WERK AAN DE MUUR

Daan gebruikt photoshop om te ontwerpen. Met dit digitale beeldbewerkingsprogramma schuift ze pixels van verschillende foto’s bij elkaar tot er een nieuw beeld ontstaat.  In 2017 zijn de eerste ARTPRINTS voor in het interieur ontworpen. Eerder maakte ze geboortekaarten maar sinds het ontwerp van de eerste poster haalt ze plezier uit het bedenken van verschillende wanddecoraties. Op deze manier heeft ze een link weten te leggen met haar andere passie: INTERIEUR. Momenteel werkt ze aan nieuwe beelden met een achterliggend verhaal. Voornamelijk over de aspecten van het mens-zijn.

Collectie wabi sabi (2017)

Wabi sabi heeft niks te maken met een duur interieur. Een interieur verpakt in een “alles klopt plaatje”. Wel gaat het over het oude kastje van oma, het persoonlijke kunstwerk aan de muur en een verweerde bloempot. Het is het verlangen naar bescheidenheid. En het omarmen van imperfecties. Een eenvoudig leven leven in het besef dat de tijd voorbij gaat. De schoonheid zien in het onvolmaakte. Hier is de eerste collectie op geïnspireerd.