Project omschrijving

Butterfly

Eén van de mooiste dierensymbolieken. Vlinders symboliseren transformatie, zij beginnen hun leven als rupsen en lijken daarna dood te gaan in hun cocons, om vervolgens weer te voorschijn te komen als prachtige vlinder.

Deze originele ‘blauwe Morpho’ is door mij ontworpen in photoshop. De betekenis achter deze poster is dat, wanneer je je kunt en durft te openen voor anderen, je je eigen licht zichtbaar maakt voor anderen.

En wist je dat bij het dichtslaan van zijn vleugels een bruine kleur aan de buitenkant te zien is? Deze bruine schutkleur is zijn bescherming voor roofdieren. En het mooie is dat de vlinder op ieder moment de vrijheid heeft om te kiezen wat hij nodig heeft.

Net als de vlinder heb jij ook de vrijheid om ieder moment weer te kiezen wat voor jou goed is! Laat je jouw bescherming zien…òf al je mooie kwaliteiten?

Omdat de vlinder een speciale betekenis voor mij heeft (én onderdeel is van mijn bedrijfslogo) heb ik er een blog over geschreven.

MATEN

A3
A4

CATEGORIE

Grow

MATERIAAL

300 gr. mat papier

BESTELLEN? Mail mij voor meer info.

“De microscopische structuur van de vleugels is een structurele kleur. De kleur verandert wat met de waarnemingshoek en de intensiteit neemt sterk toe bij opvallend licht.”

WIKIPEDIA