Start blog

Een ‘nieuwe’ blog. Alles wat ik aan tekst bedacht voor dit welkom was leuk maar het voelde toch niet helemaal kloppend. Ik herschreef de tekst keer op keer en haalde ze vervolgens weer weg. Op deze manier zou het schrijven (wat ik sowieso niet makkelijk vind) geen blij gevoel geven. Tot ik mijn heil zocht in de muzikale hoek…

Otis Redding (A Change Is Gonna Come). Klassieke soul..love it! Ook de saxofoon in de song..heerlijk!

In dit moment van enthousiasme schrijf ik in 1 keer deze tekst. Niet perfect maar wel met een flow.

Deze nieuwe website maken, had nogal wat voeten in de aarde. Ik wilde al jaren graag leren hoe ik een wordpress website moest maken. Maar ik startte wel helemaal onderaan met hulp van internet. Stapje voor stapje, lezen, uitproberen, fouten maken en weer opnieuw beginnen. Uiteindelijk staat deze site binnen de deadline (januari 2018) online en daar ben ik best wel trots op!

Het plaatsten van nieuwe foto’s op mijn interieuraccount op instagram ligt daardoor wel op z’n gat! Normaal gesproken, probeer ik iedere dag een foto te posten. Ik plaats interieurfoto’s van ons interieur op instagram. De indeling van het interieur veranderd zo nu en dan. En geregeld pak ik een pot met verf of hang nieuwe wanddecoraties aan de muur.

Kleine veranderingen zoals een print op de muur hebben een groots effect!

Nadat ik (na mijn omscholing) geen officieel docent meer was in deze wereld, maar ondernemer met een ontwerpstudio, realiseerde ik mij dat ik bepaalde aspecten van mijn oude beroep wel mistte. Het overbrengen van kennis is daar één van. De leerdoelen uit boeken door middel van verschillende werkvormen overbrengen is een vak.  Maar kennis over het leven, hoe je met anderen omgaat of met jezelf? Voor de meeste VMBO leerling (en eigenlijk iedereen) een vak apart.

De antieke filosoof Socrates zei; ‘ik weet dat ik niets weet’. Daar kan ik mij ook wel in vinden.

Ik heb moeite met woorden. Taal heeft zo zijn nadelen. Dat is de reden waarom ik het zo geweldig vind om met beelden te werken! Desondanks schrijf ik zo nu en dan op deze website in de vorm van een blog. Met verhalen hoop ik ‘iets’ te raken. Dat ‘iets’ mag je zelf voelen en bedenken. Ik help je gewoon herinneren.

En tijdens het proces van ‘het verder bouwen aan deze website’ wil ik mijn ontwerpen steeds meer laten zien. De prints, opgehangen in ons eigen interieur en door mij gefotografeerd zijn om te delen. Zodat je geïnspireerd raakt om je interieur te verfraaien met een unieke persoonlijke print.

More…

Is vechten het antwoord?

Songs met het thema 'vechten' Een tijdje geleden zat ik op youtube naar oude liedjes te luisteren. O.a: Something inside so strong (Labi

Op zoek naar antwoorden…

Op zoek naar antwoorden... Dit lied en de onderstaande tekst raakt mij. Vandaar dat ik er een blogpost aan waag. Wie weet inspireer

Durven leren van fouten

Durven leren van fouten In het vorige verhaal (de drie kikkers) ging het over je eigen weg volgen. Het volgende verhaal gaat erover

Load More Posts
2019-08-19T21:48:42+02:00

COLLECTIES

De inspiratie voor Daan haar ontwerpen haalt ze uit het boeddhisme, mens-zijn en de verschillende thema’s die hierin kunnen spelen. De eerste ARTPRINTS voor het interieur zijn in 2017 ontworpen. Er zijn verschillende collectie categorieën:

‘Wabi sabi’

Wabi sabi heeft niks te maken met een duur interieur. Een interieur verpakt in een “alles klopt plaatje”. Wel gaat het over het oude kastje van oma, het persoonlijke kunstwerk aan de muur en een verweerde bloempot. Het is het verlangen naar bescheidenheid. Én het omarmen van imperfecties. Een eenvoudig leven leven in het besef dat de tijd voorbij gaat. En de schoonheid zien in het onvolmaakte.

‘Silence’

Als je stil bent, merk je meer op. Hier zijn de prints uit de collectie ‘silence’ op geïnspireerd.

‘Grow’

Prints over geboren worden en de ontwikkeling van levende wezens.