Je eigen weg kiezen

De drie kikkers

De drie kikkers wilde een wedstrijdje doen. Ze besloten een berg te beklimmen. Alle kikkers uit de buurt kwamen bij elkaar om dat met eigen ogen te zien. En allemaal riepen ze: “Dat lukt ze nooit!” “Jullie weten zeker niet hoe hoog die berg is! Wie gaat dat nou proberen! Je snapt toch wel dat het niet kan!” Zo riepen ze van alles door elkaar.

De eerste kikker, die dit allemaal hoorde, besloot om er toch maar niet aan te beginnen. Wanneer iedereen riep, dat het onmogelijk was, dan zou dat ook wel zo zijn. De twee andere kikkers begonnen met klimmen. En nog steeds schreeuwden alle kikkers: “Houd nou toch op. Dit gaat echt niet lukken. Stom hoor!” De tweede kikker begon nu ook te twijfelen. Zo veel kikkers samen wisten het beslist beter dan hij in zijn eentje. Ze hadden gelijk. Hij stopte er ook mee.

De overgebleven kikker klom door. Na een langsklim bereikte hij de top van de berg. de kikkers beneden keken elkaar stomverbaasd aan. En de kikker boven op de berg? Die stond in stilte te genieten van het prachtige uitzicht. Hij had de andere kikkers niet gehoord. Hij was doof!

More…

Op zoek naar antwoorden…

Op zoek naar antwoorden... Dit nummer raakt mij. Vandaar dat ik er een blogpost aan waag. Wie weet inspireer ik jou ook... I

Durven leren van fouten

Durven leren van fouten In het vorige verhaal (de drie kikkers) ging het over je eigen weg volgen. Het volgende verhaal gaat erover

Je eigen weg kiezen

Je eigen weg kiezen De drie kikkers De drie kikkers wilde een wedstrijdje doen. Ze besloten een berg te beklimmen. Alle kikkers

Load More Posts
2019-07-11T19:17:18+02:00

COLLECTIES

De inspiratie voor Daan haar ontwerpen haalt ze uit het boeddhisme, mens-zijn en de verschillende thema’s die hierin kunnen spelen. De eerste ARTPRINTS voor het interieur zijn in 2017 ontworpen. Er zijn verschillende collectie categorieën:

‘Wabi sabi’

Wabi sabi heeft niks te maken met een duur interieur. Een interieur verpakt in een “alles klopt plaatje”. Wel gaat het over het oude kastje van oma, het persoonlijke kunstwerk aan de muur en een verweerde bloempot. Het is het verlangen naar bescheidenheid. Én het omarmen van imperfecties. Een eenvoudig leven leven in het besef dat de tijd voorbij gaat. En de schoonheid zien in het onvolmaakte.

‘Silence’

Als je stil bent, merk je meer op. Hier zijn de prints uit de collectie ‘silence’ op geïnspireerd.

‘Grow’

Prints over geboren worden en de ontwikkeling van levende wezens.