Je eigen weg kiezen

De drie kikkers

De drie kikkers wilde een wedstrijdje doen. Ze besloten een berg te beklimmen. Alle kikkers uit de buurt kwamen bij elkaar om dat met eigen ogen te zien. En allemaal riepen ze: “Dat lukt ze nooit!” “Jullie weten zeker niet hoe hoog die berg is! Wie gaat dat nou proberen! Je snapt toch wel dat het niet kan!” Zo riepen ze van alles door elkaar.

De eerste kikker, die dit allemaal hoorde, besloot om er toch maar niet aan te beginnen. Wanneer iedereen riep, dat het onmogelijk was, dan zou dat ook wel zo zijn. De twee andere kikkers begonnen met klimmen. En nog steeds schreeuwden alle kikkers: “Houd nou toch op. Dit gaat echt niet lukken. Stom hoor!” De tweede kikker begon nu ook te twijfelen. Zo veel kikkers samen wisten het beslist beter dan hij in zijn eentje. Ze hadden gelijk. Hij stopte er ook mee.

De overgebleven kikker klom door. Na een langsklim bereikte hij de top van de berg. de kikkers beneden keken elkaar stomverbaasd aan. En de kikker boven op de berg? Die stond in stilte te genieten van het prachtige uitzicht. Hij had de andere kikkers niet gehoord. Hij was doof!

More…

Creatief met retro prints

Creatief met retro prints Creatief herinneringen vastleggen In deze blogpost een creatief project (in samenwerking met Fotofabriek). Ik heb hier voor het eerst

Favoriete film 2020 (netflix)

Favoriete film 2020 (netflix) A Star is Born Hoe het merk 'lady Gaga' haar songs aan de man brengt, vind ik geweldig. Een

Meer Berichten Laden
2020-09-21T17:17:57+02:00maart 3rd, 2019|Categorieën: Persoonlijke groei|

COLLECTIES

Artprint thema’s

Het boeddhisme, filosofie en persoonlijke ontwikkeling als mens inspireert Daan.

De eerste ARTPRINTS voor het interieur zijn in 2017 ontworpen.

‘Wabi sabi’

Wabi sabi heeft niks te maken met een duur interieur. Een interieur verpakt in een “alles klopt plaatje”. Wel gaat het over het oude kastje van oma, het persoonlijke kunstwerk aan de muur en een verweerde bloempot. Het is het verlangen naar bescheidenheid. Én het omarmen van imperfecties en de schoonheid erin ontdekken. Een eenvoudig leven, minimalisme en het besef dat de tijd voorbij gaat. Dit zijn fotoprints.

‘Silence’

Als je stil bent, merk je meer op. Zitten, ademhalen en in het moment zijn.

Deze prints kunnen bijvoorbeeld ook het interieur van een meditatieruimte verrijken. Dit zijn prints met quotes of mixed media.

‘Grow’

Deze prints gaan over geboren worden, transformatie en belangrijke waarden en eigenschappen. Hier gebruikt ze vaak dieren en aquarel voor. Eerst schildert ze het ontwerp, om ze in te scannen en te bewerken in photoshop of illustrator.