Loading...
Blog2018-07-10T14:05:27+00:00

Inspirerende verhalen

Zelfreflectie

De preek over ganzen Een troep snaterende ganzen bevolken een prachtig landgoed. Iedere zevende dag lopen

Welkom

Veranderingen  Er waren zoveel ideeën om deze 'nieuwe' blog vorm te geven. Alles was leuk maar

Hey! Mijn naam is Danielle, oftewel Daan. Interesses: interieur, persoonlijke groei en boeddhisme. Hier lees je verhalen met de bedoeling om je te raken en te herinneren.

Archief

WERK AAN DE MUUR

Daan gebruikt photoshop om te ontwerpen. Met dit digitale beeldbewerkingsprogramma schuift ze pixels van verschillende foto’s bij elkaar tot er een nieuw beeld ontstaat.  In 2017 zijn de eerste ARTPRINTS voor in het interieur ontworpen. Eerder maakte ze geboortekaarten maar sinds het ontwerp van de eerste poster haalt ze plezier uit het bedenken van verschillende wanddecoraties. Op deze manier heeft ze een link weten te leggen met haar andere passie: INTERIEUR. Momenteel werkt ze aan nieuwe beelden met een achterliggend verhaal. Voornamelijk over de aspecten van het mens-zijn.

Collectie wabi sabi (2017)

Wabi sabi heeft niks te maken met een duur interieur. Een interieur verpakt in een “alles klopt plaatje”. Wel gaat het over het oude kastje van oma, het persoonlijke kunstwerk aan de muur en een verweerde bloempot. Het is het verlangen naar bescheidenheid. En het omarmen van imperfecties. Een eenvoudig leven leven in het besef dat de tijd voorbij gaat. De schoonheid zien in het onvolmaakte. Hier is de eerste collectie op geïnspireerd.